PUZZINGO rompecabezas y minijuegos para niños

PUZZINGO rompecabezas y minijuegos para niños 5.45

• Uitgelicht door Apple!

• Uitgelicht door Apple!

• Uitgelicht door Apple!

Houdt je kind van puzzelen? Wat dacht je dan van een educatief puzzelspel dat leuk is, interactief, vocaal en propvol animaties zit? Puzzingo biedt eindeloos entertainment en eindeloze educatie voor je kinderen! PROBEER HET VANDAAG NOG!

• "Helemaal geweldig, de kinderen in de kleuterklas van mijn moeder zijn er dol op!" Het is heel moeilijk om educatieve spelletjes te vinden die kinderen willen spelen... maar je hoeft niet meer verder te zoeken!"

• "Dit spel krijgt twee dikke tienen! Eentje van mij en eentje van mijn driejarige!!"

• "Ik werk met kleuters met speciale behoeften en zij vragen altijd naar 'het puzziespel"

Kinderen zijn dol op Puzzingo! De puzzels zijn heel interactief, zitten vol animaties en geluiden, en kunnen eindeloos opnieuw worden gespeeld. Bovendien is er een dagelijks voorproefje van nieuwe puzzels waar je kind elke dag naar kan uitkijken. Je kind wordt niet alleen geëntertained, maar bouwt ook een woordenschat op, en traint het geheugen en cognitieve vaardigheden tijdens het spelen. Dit aanraakspel is ook leuk voor jonge kinderen en kinderen met speciale behoeften. Het helpt kinderen om hun ruimtelijk inzicht te ontwikkelen, verbanden te leggen, en hun tastzin en fijne motoriek te ontwikkelen. En het mooiste is nog wel dat je kind Engels leert met Puzzingo! Het spel is ook voor ouders ontwikkeld om samen met je kind te spelen, zodat jullie een goede band kunnen opbouwen.

Anders dan andere kinderapps is PUZZINGO 100% professioneel geïllustreerd. We gebruiken bovendien professionele stemacteurs met een heldere en goede uitspraak in plaats van door een computer gegenereerde gesproken tekst. Als je kind een puzzel afrondt, wordt hij of zij beloond met een keur aan meeslepende 'minigames'. De beelden en geluiden in de apps zijn speciaal ontwikkeld om het spel toegankelijk te maken voor jonge kinderen en kinderen met speciale behoeften.

PUZZINGO bevat duizenden puzzelstukken in meer dan 80 puzzels, waarbij telkens nieuwe puzzels worden toegevoegd. De puzzels bevatten kernconcepten zoals vormen, kleuren, getallen, voedsel en het alfabet. Ook komen de favoriete onderwerpen van kinderen aan bod: dieren, dinosaurussen, insecten, auto's, prinsessen, raketten en meer. Het spel wordt geleverd met verschillende GRATIS puzzels met meer dan 100 puzzelstukken waarvan je kind kan genieten. Er is ook een DAGELIJKS GRATIS VOORPROEFJE van nieuwe en spannende puzzels. Extra puzzels zijn beschikbaar via in-app aankopen.

• "Mijn jongens zijn gek op dit spel. Eentje is autistisch en hij navigeert er moeiteloos doorheen en werkt tegelijkertijd aan zijn spraakvaardigheid door woorden in het spel te herhalen! Sterk aanbevolen! ;-)"

• "Mijn zoon vindt dit spel geweldig! Hij heeft klusjes gedaan, zodat ik de uitgebreide versie voor hem zou kopen"

• "Beste gratis app om te downloaden voor je kind... De doorlopende updates zorgen ervoor dat er telkens iets nieuws is voor je kind om te spelen."

_________________

VORIGE AANKOPEN HERSTELLEN...

Als je Puzzingo opnieuw installeert of Puzzingo op een nieuw apparaat hebt geïnstalleerd, hoef je de puzzelpakketten niet opnieuw te kopen! Volg de instructies in de link om je aankopen te herstellen:

http://www.77sparx.com/restore-puzzingo-purchases/

_________________

CONTACT OPNEMEN

Als je problemen ondervindt met de app op je apparaat, verzoeken we je om in plaats van een slechte recensie achter te laten, ons een e-mail te sturen op support@77sparx.com. We kunnen niet reageren op recensies, maar helpen je graag als je ons een mailtje stuurt.

_________________

PRIVACY

Bij 77SPARX Studio zijn we zelf ook allemaal ouders en we hebben het welzijn en de privacy van kinderen hoog in het vaandel. Onze app:

• Bevat geen ads

• Bevat een privacybeleid

• Bevat in-app aankopen met oudercontrole

PUZZINGO rompecabezas y minijuegos para niños

Download

PUZZINGO rompecabezas y minijuegos para niños 5.45